BURGERFABRIEK GRONINGEN

BURGERFABRIEK GRONINGEN Turkish Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 560 beoordelingen
19 aug 2019 om 19:14 Kapsalon super droog, aardappelen Super oud. Het was niet te eten.
19 aug 2019 om 7:15 Had bestelling geplaatst en zag toen de reviews en het eten was goed!
15 aug 2019 om 19:12 Burgers sterk verminderd in kwaliteit ten opzichte van een jaar geleden. Teleurstellend.
14 aug 2019 om 15:35 Eten besteld 2 burgers en patat 35 euro Uhm het eten was koud, jammer dat ik hier geen fotos kan laten zien want de burgers waren letterlijk gesmolten in het plastic ik bel erheen om verhaal te halen vertel dat me eten koud is en toen hingen ze gewoon op!
13 aug 2019 om 9:11 Het was niet te eten ,kreeg kouwe pizza bezorgd , en ze waren 3uur te laat ,! En ook nog eens brutale bezorger die ,die zeurt over zeurdrige klanten ,! Burgerfabriek jullie zijn gewoon aso's en niet vreten ontiegelijk duur ,En niet te vreten ,!!
12 aug 2019 om 18:22 Food was absolutely disgusting! I couldn't eat it at all. Old unroasted bread, with leaking sauce, dry mushy meat, dark old salad. I'm curious how they could exist!! Very much disappointed and I don't recommend anyone to order. Please respect yourself!
8 aug 2019 om 4:19 erg veel saus, broodje was zompig
6 aug 2019 om 18:54 Bezorger of restaurant was zeer laat teller stond al een hele tijd op nul ,zo rond 19.00 uur kwam uit eindelijk het broodje nog
5 aug 2019 om 10:17 Wings waren goed pittig, vooral tijdens het en
26 jul 2019 om 10:26 Uitermate teleurstellend 2 uur gewacht terwijl binnen 60min zou worden bezorgt, Daarnaast taaie pizza’s , en ik nog nog van geluk spreken dat ik even belde dat zo lang duurde anders ging de bezorger nog even een ander ritje doen al met al GEEN AANRADER
26 jul 2019 om 1:19 Ja mijn huis was misschien niet zo dichtbij. Maar een beetje normaal mijn eten afleveren had ik wel wat meer gerespecteerd, dan het in mijn handen drukken en wegrijden.. Patat was nog erg heet, maar helaas erg slap.. Net zoals de kroket.. Erg jammer..
25 jul 2019 om 17:32 Zeer lekker eten